Plus Salute Marca: Plus Salute

Matalàs Viscobayscent

Viscoelàstica ViscoMind® - 23 o 26cm d'alçada

Plus Salute

El matalàs Viscobayscent és perfecte per als que busqueu un matalàs ferm de viscoelàstica i per tots els que pateixen mals d'esquena. Està pensat per alleugerar, millorar i prevenir malalties i patologies. 
 


Excel·lent gestió de la humitat
Funda bioelàstica amb teixit d'alta tecnologia Tencel i encoixinat a la part superior de viscoelàstica ViscoMind® de 2cm. d'alçada, amb 65 Kg/m³ de densitat i fermesa de 1.9 kPa. Fil de plata antimicrobià. Funda totalment desenfundable amb doble cremallera oculta i rentable.

Per a pells sensibles
Funda desenfundable, amb fibres Tencel™ excepcionalment suaus que creen una agradable sensació de frescor a la pell. Funda TENCEL™ natural ecològica d'origen botànic, fabricat amb polpa de cel·lulosa i aigua, sense químics. Ofereix una comoditat natural de llarga durada. Ideal per a pells sensibles.

A més, el
tractament Bayscent creat pel laboratori Bayer allibera a través del trencament de les seves micro càpsules, essències amb aromes agradables, proporcionant un benestar addicional i neutralitzant les males olors.

Sent el somni profund i reparador
El somni de qualitat és vital per la nostra salut. Un dèficit pot comprometre el nostre sistema immunològic, provocar pèrdua de memòria i augment de pes, a més de disminuir les habilitats per prendre decisions i augmentar el risc de malalties cròniques com la diabetis tipus dos.

Micro Air System™

Banda perimetral Micro Air System®, que assegura una màxima ventilació, eliminant el 100% de la humitat de l'interior del matalàs. 4 nanses per al transport i subjecció.

Nucli viscoelàstic doble
  1. Nucli capa superior termosensible i hidratada de viscoelàstica ViscoMind® de 4 cm. d'alçada, 65 Kg/m³ mitjana densitat i fermesa de 2.3kPa.
  2. Nucli capa inferior de Waterform® entre 14 i 19 cm. d'alçada, 43 Kg/m³ de densitat i fermesa de 3.6kPa. Waterform® és una poliforme especial emulsionat amb aigua, lliure d'agents CFC, totalment reciclable, que facilita la distribució del pes del cos i indueix la relaxació muscular.
Ref. 683-VISCOBAYSCENT
Contacti'ns

Característiques

Acollida ferma 9/10
Nucli ferm 3.6kPa
Funda extraïble i rentable Funda extraible, no rentable
Tractament específic antialergènic
Fil de plata antiestàtic i antistress
Viscoelàstica ViscoMind® de 4 cm. d'alçada, 65 Kg/m³
Escuma HR Waterform® entre 14 i 19 cm. d'alçada, 43 Kg/m³
Parts superior i inferior, intercanviables No
Certificats sanitaris dels teixits Oeko-Tex
Marques exclusives PORTA DELS SOMNIS
Teixit Teixit Tencel