SonPura Marca: SonPura

Capçal Botons 80cm

Capçal entapissat amb una extensa gamma d'acabats per a triar

SonPura

Un toc de distinció al teu dormitori
Botons és el capçal de llit que aportarà al teu dormitori aquest toc de distinció que tant desitges. Decorat a l'estil capitoné, amb botons a manera de reblons, llueix un disseny clàssic alhora que modern amb una gran personalitat. Tens 34 teixits disponibles perquè triïs el que millor encaixi amb l'ambient.

Botons pots penjar-lo a la paret, amb una alçada de 80 cm, o recolzar-lo a terra mitjançant potes de 10 cm, amb una alçada total de 125 cm. Un capçal amb molt estil i gran qualitat, amb estructura de fusta reforçada de pi gallec FSC, xapa de fusta, protecció TST, fibra ignífuga hipoalergènica i Confortec, de 7 cm de gruix.

 

Composició

  • Alçada especial fins a 160 cm: 20% més sobre la mida de 125 cm.
  • Ample especial: Increment del 20% sobre el preu de la mida anterior (exemple: si demanes un capçal de 130 cm hauràs d'incrementar en un 20% el preu del capçal de 100 cm).
Un capçal de la més alta qualitat, apte per a tot tipus de mides de matalàs, que podràs combinar amb la decoració del teu dormitori, amb un entapissat disponible en 34 teixits disponibles. Decorat a l'estil capitoné amb botons, serà la joia que falta per completar la teva zona de descans, desprenent elegància i sobrietat a parts iguals.
Ref. 526-BOTONS80
Contacti'ns