Gomarco Marca: Gomarco

Matalàs Jiraff

Matalàs de cuna Jiraff de Gomarco

Gomarco

El matalàs de bressol Jiraff és la superfície de descans perfecta per al nadó. La configuració doble etapa permet proporcionar al nadó el confort que necessita en cada fase del seu creixement, aconseguint així que el seu descans sigui molt més reparador i relaxant.

D'una banda, la Cara A , està dissenyada per als primers mesos de vida, dels 0 als 6 mesos. El seu encoixinat, en viscoelàstica amb gel, proporciona una fermesa lleugerament superior, però alhora molt adaptable, ideal perquè el nadó tingui una perfecta alineació de la columna durant el descans, tal com recomanen els pediatres durant els primers mesos de vida.

Per la seva banda, la Cara B, es recomana a partir dels 6 mesos . El seu encoixinat, amb viscoelàstica perfilada Soft, amb gel, permet que el matalàs s'adapti perfectament a la fisonomia del nadó, proporcionant-li una sensació d'ingravidesa, sense sensació d'angoixa, que proporciona un descans de gran qualitat i molt plaent per al nadó.

La seva funda té una cremallera oculta, perquè el nadó no hi pugui accedir, rentable a màquina.

Finalment, aquest matalàs incorpora també un marc perimetral de seguretat, que permet que el nadó sempre es trobi a la zona central del matalàs, evitant que es desplaci cap als extrems, amb els riscs que això comporta.

Característiques del matalàs Jiraff:

- Gruix: 13 cm
- Transpirabilitat: Mitjana.
- Adaptabilitat: Mitja-alta.
- Desenfundable: Si
- Antiàcars: Si

Materials destacats del matalàs de la girafa:
  • 2 etapes: Els matalassos 2 etapes estan fabricats amb una cara suau per als primers 6 mesos de vida del nadó i una altra cara és més ferma que afavoreix una correcta formació òssia.
  • Nucli Aquapur: Nucli d'estructura de cèl·lules obertes amb alta transpirabilitat. Evita humitats al matalàs
  • Teixit Stretch: A causa de la seva condició elàstica facilita el moviment del nadó durant el descans, evitant tensions a la tela i afavorint la seva durabilitat.
  • Malla Airfresh: Teixit tridimensional que augmenta la transpirabilitat del matalàs, facilitant el pas de l'aire, i proporcionant un entorn sec i agradable per al nadó, fins i tot en ambients humits.
Ref. 671-JIRAFF
Contacti'ns