Gomarco Marca: Gomarco

Matalàs Bertha

Matalàs de cuna Bertha My Baby Matress

Gomarco

El principal objectiu del matalàs My Baby Matress és cuidar el descans dels més petits, ja que som conscients de la importància que té un bon matalàs en el desenvolupament d'un nen.

My Baby Matress és l'únic fabricant de matalassos de bressol que ha obtingut el certificat OEKO-TEX, que afirma que estan completament lliures d'agents tòxics o nocius per a la salut.

Elements com el marc de seguretat, els materials perfilats o la funda interior asseguren als pares que el nadó estarà segur mentre descansa.

Característiques del matalàs Bertha:

- Grossor: 14 cm
- Transpirabilitat: Alta.
- Adaptabilitat: Mitja-baixa
- Desenfundable: No
- Antiàcars: Si
- Cara hivern - Cara estiu: Sí

Materials destacats del matalàs Bertha:
  • Moll Bonnell: deixa passar l'aire fent el model Bertha un matalàs molt transpirable.
  • Fibra de coco: La fibra de coco és un material natural, que ajuda a fer que el matalàs sigui més transpirable. És un antiàcars i hipoal·lèrgic natural.
  • Marc de seguretat: El marc de seguretat evita que el nadó pugui quedar atrapat entre els laterals del bressol i el matalàs, ja que aquest reforç perimetral manté el nadó al centre del matalàs.
  • Teixit Stretch: A causa de la seva condició elàstica facilita el moviment del nadó durant el descans, evitant tensions a la tela i afavorint la seva durabilitat.
Ref. 671-BERTHA
Contacti'ns