Oferta! Oferta!
SonPura Marca: SonPura

Base entapissada Casual

Base entapissada de disseny amb teixt 3D

SonPura

Casual és una tapibase dissenyada per Sonpura per garantir-te un descans òptim cada nit, que et permeti rendir al màxim al teu dia a dia. De cantonades arrodonides i amb un acabat de la més alta qualitat, s'adapta al teu matalàs, estant disponible en múltiples entapissats i amb diferents models de potes, perquè puguis combinar-ho amb el teu canapè i la decoració del teu dormitori.

Amb un elegant, avantguardista i funcional disseny amb cantonades arrodonides i marc exterior entapissat, pots fer-te amb la tapibase Casual en diferents colors. Té disponible una selecció de 12 models de potes de 25 cm d'alçada en diferents colors, podent crear la combinació que encaixi millor amb el teu estil i el del teu dormitori. L'alçada total de la tapibase és de 31 cm tenint en compte les potes.

Casual té un teixit 3D amb airejadors que garanteix la màxima transpiració, ajudant a prevenir el desenvolupament d'àcars. 
Robusta, resistent i amb una gran estabilitat gràcies al sistema de fixació dissenyat i patentat per Sonpura Base Fix, elimina qualsevol moviment de la base mentre dorms. Té una estructura metàl·lica de 15 mm de gruix amb acabats anticorrosius, un sistema de reforç i un suport en aglomerat que ofereix més qualitat estructural.

 


BASE-FIX

Sistema de fixació dissenyat i patentat per Sonpura. Estabilitat del 100% eliminant qualsevol moviment de la base per a un descans més confortable. 4 punts de reforç.

SELECCIÓ DE POTES

Potes de 25 cm d'alçada. Disponible una col·lecció de potes per combinar el canapè al teu gust. Podeu consultar-vos a la secció Pates d'aquest catàleg.

ACABATS

Un Tapibase de cantons rectes de disseny avantguardista. Escull el disseny que més s'adapti al teu ambient. Consulta teixits disponibles al nostre catàleg d'entapissats.
Ref. 526-CASUAL
Contacti'ns

Característiques

Transpiració per teixit 3D
Canals de transpiració
Assortiment d'acabats i altures per a potes
Colors i acabats a escollir
Estructura Estructura metàl·lica de 15 mm de gruix amb acabats anticorrosius. Sistema de reforç amb 5 llargues horitzontals metàl·lics. Tapisseria amb fibra buida siliconada. Suport amb aglomerat per una major qualitat estructural. Altura de la base sense potes 6 cm.