Oferta! Oferta!
SonPura Marca: SonPura

Basse entapissada Classic

Canapè fix transpirable

SonPura

Classic és un canapè fix amb base rígida i disseny elegant de cantons arrodonits que combinarà a la perfecció al teu dormitori i serà una aposta segura per al teu descans. Amb un marc robust exterior amb doble estructura metàl·lica amb acabats anticorrosió, es recolza al terra mitjançant una selecció de potes de 15 cm d'alçada per combinar al teu gust.

Apta per a tot tipus de matalassos que aportarà un plus d'elegància i sofisticació al dormitori. De cantons arrodonits, llueix un disseny avantguardista, podent escollir entre 34 entapissats disponibles, amb una selecció de 12 potes de 15 cm d'alçada amb diferents estils, personalitzant-lo en funció de l'ambient. Recoberta per escumació confortec de 10 mm, ofereix una aparença més confortable i esmorteeix qualsevol possible cop.

També incorpora Base Fix, un innovador sistema de fixació patentat per Sonpura, que garanteix la fixació del matalàs a la base, evitant qualsevol moviment que pugui interferir al teu descans. Té una base entapissada amb fibra buida i teixit 3D transpirable Drycare amb airejadors a la part central, que afavoreix la lliure circulació de l'aire entre el matalàs i la base, garantint la màxima ventilació.

 


SELECCIÓ DE POTES

Potes de 15 cm d'alçadaDisponible una col·lecció de potes per combinar el canapè al teu gust. Podeu consultar-vos a la secció Potes d'aquest catàleg

ACABATS

Canapè entapissat amb tapa combinada amb marc entapissat i en teixit 3D transpirable Drycare a la part central. Consulta teixits disponibles al nostre catàleg d'entapissats.
Ref. 526-CLASSIC
Contacti'ns

Característiques

Transpiració per teixit 3D
Tapa No
Estructura Doble estructura metàl·lica amb acabats anticorrosius. Entapissat amb fibra buida siliconada. Suports amb aglomerats. Altura de la base sense potes 31 cm.