Oferta! Oferta!
SonPura Marca: SonPura

Base entapissada Concept

Base entapissada de disseny amb teixt 3D

SonPura

Tot influeix per gaudir d´un descans de qualitat. Per això, a Sonpura us portem Concept, una tapibase de la més alta qualitat, transpirable i disponible en diferents acabats perquè puguis escollir el que millor encaixi amb l'ambient del teu dormitori, dissenyada única i exclusivament per proporcionar-te un descans més confortable. I et garantim que ho aconsegueix.

Oblida't dels clàssics moviments de la base del teu matalàs mentre dorms amb Concept, una tapibase que incorpora el sistema Base Fix; un sistema de fixació exclusiu de Sonpura que ofereix una estabilitat del 100%També una excel·lent transpiració, gràcies al teixit 3D amb airejadors que afavoreix la ventilació, prevenint el desenvolupament d'àcars. Té una estructura metàl·lica de 15 mm de gruix amb acabats anticorrosió, un suport en aglomerat de fusta que ofereix una major qualitat estructural i un sistema de reforç amb 5 travessers horitzontals metàl·lics.

Sabem que la decoració del teu dormitori és important, per això Concept el pots combinar com vulguis. 
Presenta un elegant teixit exterior a escollir en gris, beix o color xocolata, i una col·lecció de 12 models de potes amb diferents formes i colors, de 25 cm d'alçada, podent fer la selecció que més t'agradi. I, si voleu, teniu l'opció d'incorporar un sistema d'elevació per aixecar la tapibase sense haver de doblegar l'esquena.

 

BASE-FIX

Sistema de fixació dissenyat i patentat per Sonpura. Estabilitat del 100% eliminant qualsevol moviment de la base per a un descans més confortable. 4 punts de reforç.
 

SELECCIÓ DE POTES

Potes de 25 cm d'alçada. Disponible una col·lecció de potes per combinar el canapè al teu gust. Podeu consultar-vos a la secció Pates d'aquest catàleg.
Ref. 526-CONCEPT
Contacti'ns

Característiques

Transpiració per teixit 3D
Canals de transpiració
Colors i acabats a escollir
Teixit 3D